Kabahati Başkalarında Aramayalım!




 Kabahati Başkalarında Aramayalım!


13.08.2014;Konya

Nasılsanız öyle yönetilirsiniz!

Bu İlahi,evrensel bir sosyal yasadır.

Müslüman Halklar adam gibi yönetilmeğe müstehak olmadığı gibi,yönetmek için ortaya çıkmış  siyasi kadrolarda Adam gibi yönetme liyakatından çook uzaktırlar.

 Bu kısır döngüyü  Türkiye Halkları kırmayı başardı.Bunda demokrasinin büyük rolü olduğu bir gerçek.

 İslamcılar inadı ve kompleksi bir kenara bırakıp Batı Medeniyetinin ürettiği bilimsel usul ve sistemlerinden ve tabii ki demokrasi denilen yönetim şeklinden istifade etmelidir. İlim Müslümanın yitiğidir ve nerede bulursa alabilmelidir. Yönetim konusunda halklara bir proje sunamayan,yönetmeye talib bir hareket düşünülemez.Hele hele bu günün Dünyasında hala "Hilafet" denilen despotizmi İslamın yönetim şekli zannetmek ve savunmak umut kırıcı bir cehalettir.

Öte yandan Türkiyeli Hocaların,Alimlerin siyasi,sosyal konulardaki pasifliği kabul edilebilir bir durum değildir. Mübarekle;, Müslümanlara din anlatmayı “Davet” zannediyor,Topluma karşı şahitlikten çook uzak,emri bil maruf ve nehyi anil münkerin yanından bile geçtikleri yok!Fildişi kulelerine çekilmişler kendi anlayışlarını,yol ve töntemlerini cemaatlerine(!) empoze etmekle meşguller.

F.Gülen taa Pensilvanya’dan din istismarı yaparak,devleti altan alta ele geçirmenin hesaplarını yaparken ve dini argümanları hoyratça istismar ederek son 300 yıllık tarihimizin en dindar ve şuurlu devlet adama R.T.Erdoğan’a psikolojik harp uygulayıb;Müslümanların iktidarına suikast düzenlerken,Müslüman Cemaatlerin önderleri,Hocaları ve İlim sahibi şahsiyetlerinden her hangi bir tepki gelmemesi,üzüntü vericidir ve hayal kırıklığı yaratmıştır.

Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el Karadavi’nin CB seçimleri sonrası tebrik mesajındaki Başkan Erdoğan’a yönelik;"O, Türk halkının sevgilisi olduğu gibi Arap ülkeleri ve İslam ümmetinin de sevgilisi" ifadesini kullanması manidardır ve dikkat çekicidir.

Unutmayalım ki,bu muazzam Devrime burun kıvırarak görmezden gelmek,tarihte İsrailoğullarının nankörlüğünü hatırlatmaktadır ve Allah; nankörleri ve müsrifleri sevmez.

Allah Kimseye zulmetmez lakin insanlar kendi kendilerine zulmediyorlar.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bangladeş Dosyası