Düşmanın Adını Doğru Koymak;Mücadelenin Olmazsa Olmazıdır!
 Konya;03.08.2017

Atilla MORÇOL

Devlet ve Mit elinde ne var,ne düşünüyor bilmiyorum;

Ancak Devletin Fetö ile Mücadele Stratejisinde hayati ehemmiyete haiz yanlışlar ve hatalar olduğunda kesin kanaatim var.

1-Fetö’nün Cıa/Nato;Abd,Almanya Taşeronu bir Örgütlenmenin görünen yüzü olduğu,Devlet tarafından Deklare edilmelidir.
Fetö’nün Abd,Cia,Nato Piyonu olduğu,Gülenistlerin içinde  Polis,asker,sivil kökenli Cıa eğitimi almış Yüzlerce Ajan barındırdığı,bunlardan ekseriyetinin Opcin,Uslu,Dumanlı,kaçak Savcılar,Aytaç,Yeşil,Kaçak Komiserler,A.Vatandaş,Kozanlı Ömer,AYArslan gibi Yurtdışına kaçırıldığı,önemli bir kısmınında Batmaz,Biniş gibi isimlerin tutuklandığı bilinmektedir.
Devlet,İstihbarat bu Cıa ajanlarını ne pahasına olursa olsun ÇÖZMELİDİR,Bu Ajanların mahkemelerde “ Mürted HA na arsa almaya gitmiştim” savunmaları;Devletin  Fetö ile Mücadelesini etkisizleştirmeye,Yandaşlarına moral vermeye matuf mesajlardır ve bu Hainler maalesef  bir sıfırda öndedirler.
2-Amerika,Almanya ve Cıa ile Nato’ya, ilişkilerin devam etmesi için; Fetö,Pkk/Pyd ve Dhkpc ye olan desteği kesmeleri ve işbirliği halinde geçmişe sünger çekileceği bir ültimatomla bildirilmelidir.
Belki de gizli olarak bu yapılmıştır ancak,aradan bir yıl geçmesine rağmen Abd ve Almanya’dan geri adım değil,bilakis saldırıların devam ettiğini görüyoruz.
3- Türkiye’nin sözde Müttefiklerinin tavır değiştirmesini beklemesi akla ziyandır,derhal Eksen değiştireci planlamalar ve eylemler yapılmalıdır.
4-Kuzey Suriye’de Abd nin Düşmanca Eylem ve Politikasına karşılık VAKİT geçirilmeden harekete geçilmeli,bunun için derhal Suriye Rejimiyle ve İran’la masaya oturulmalı ve Bölgenin emniyeti ve istikrarı için ortak strateji belirlenmelidir.
5-Bu 4 Konu ihmal edildiği ve gerekli adımlar atılmadığı her gün Fetö ve Pkk ile Mücadele SATHİ bir seviyede seyredecek,Yargılamalar ve Dağdaki Mücadelelerin Amerika ve Almanya ile Cıa/Nato Planlarını akamete uğratmada kifayetsiz kalacaktır.

Türkiye tüm gücünü Fetö ve Pkk ile Mücadleye hasrederken;Amerika ve Batı rahat rahat Melun Planlarını adım adım gerçekleştirmektedir.

6-Devlet Fetö’nün ayak takımına yönelik bir KHK  çıkartmalı,ihraç edilenler iade edilmeli,tutuklu olanlar salıverilmelidir.

Son söz;Devlet Gücünü Taşeronlarla mücadelede tüketmemeli,Gücünü Abd ve Nato/Cıa Operasyonları ile Mücadeleye ayırmalıdır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bangladeş Dosyası