GÜNCEL DEĞİNİLER;YORUMLAR ve TWİTLER

Konya;20.01.2016

MAZLUM-Der’de bir “Damar”

Kim olursa olsun,isterse "seyyid" olsun,Erdemi/izzeti;ateist,komünist,ulusalcı,pkkcı,dhkpci,İslam Düşmanlarının yanında arayanlara yazıklar olsun!
PKK Terör Örgütünün Pol Pot’un Kızıl Kmerlerinden farkı yoktur;
Hem ideolojik olarak hem de vahşi kitlesel katliamları açısından.
Mazlum-Der İslami bir Endişe ile kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur.
Aşağı yukarı 20 Yıllık faaliyet süresinde önemli simalar da yetiştirmiş,başlangıçta kimi hayırlı işlere de imza atmıştır.
Ancak Mazlum-der de bir “Damar” oluşmuştur ki,PKK dan daha beterdir; dini ve ideolojik olarak İslam Karşıtı güruhların kucağına savrulmuştur.
O “Damar”ın kimi simasını PKK milletvekili olarak görüyoruz,kimini Gezi olaylarının müdavimi olarak gördük.
Son olarak 1128 Hainin Bildirisindeki tavrı ise;dehşet verici olup, kimi üyeleri bu mahut Bildiriye imza atmış,kimileride destek vermektedirler.
Rabbim ayaklarımızı Hak üzere sabit kılsın!

TÜRKİYE’de Kitlesel Bir İhanet Zihniyeti Var!

Tanzimatla hatta öncesi Lale Devri ile,Saray Çevresinde elitist bir zümrede  başlayan Batılılaşma serüveni ile oluşan;Merhum Cemil Meriç’in “Garpzede” dediği “Mustağrib” sınıf,o gün bu gün Türkiye’nin başına hep bela olmuştur.
Attila İlhan'ın 2004 te bahsettiği "ajan aydınlar" Türkiye'nin imajını bozmak için iş başında;kimi Bildirilerle kimi hakaret ve sövgü ile.
Bir Ülkede demokrasi ve insan haklarının gelişmesi iktidardan çok muhalefetin gayretiyledir.Ama muhalefet demokrasiye ve hukuk devletine provokasyon peşinde.
Terörü desteklemek,moral güç vermek;ne ifade özgürlüğüdür,ne demokratik bir tavırdır? Attila İlhan Türk Aydını Haindir diye boşuna dememiştir.
Terör sadece can ve mal kaybına sebep olmaz ey sahte aydınlar,ayni zamanda Ülke demokrasisini ve özgürlükleri de geriletir,fesada uğratır tabiatı gereği.
Zira her terör güvenlik sorunudur,her güvenlik sorunu;özgürlükleri kısıtlayıcı güvenlik tedbiri ve yasal düzenleme demektir.
Elde edilen “Özgürlükleri” Bu Müstağrip sınıf(!) istismar ediyor,istismar ettikçe de özgürleşmenin önünü tıkıyor.
Attila İlhan'ın '..yüzde 10’luk hain kontenjanı olduğu' iddiasını yabana atmayın;KK Küfürleri ile Perinçek'in HDP nin kapatılması için yaptığı başvuru bunun delilidir.

KILIÇDAROĞLU’nun “Diktatör” Söylemi.

“Korkmuyorum” diyor Kasetle gelen genel başkan.
Ulan Angut korkmadığın her halinden belli;korksan CB na Cumhuriyet Başsavcısına o hakaretleri yapar mıydın? Korkmadığın kesin lakin  sarhoş olmadığında şüphem var?
Sen Allah'tan korkmadığın gibi Milletten de utanmıyorsun,kasetle geldiğini biz unutmadık.
Mallara mal denmeyecekte ne denecek?Dünyanın her yerinde mallara "Mal" denir!Bilmem anlatabiliyor muyum!?
 Kasetle genel başkan ol,seçim kazanama,rakipsiz/tek aday kongreye gir; yine genel başkan ol!Siz Diktatörlüğü parti içinde kurmuşsunuz zaten. 
KK unda bırakın İslam Terbiye ve nezaketini Devlet Terbiyesinin zerresi bile olmadığı küfürbaz üslubundan anlaşılmaktadır.
Kırk yıllık yani olurmu kani;KK yine ağzını bozdu ve ekledi;”daha da katlanarak gelecek küfürler” diye tehdit de etti.

TWİTLERİM

Yahu şu "eleştiri" kavramının çektiği nedir Cehaletin elinden böyle!? Hakaret ve küfür derken birde ihaneti yüklediler eleştirinin sırtına!
Vatan Hainleriyle Barış ASLA! Cemil Bayık Türkiye'ye karşı ABD'den yardım istedi.
Osman Şimşek'in "Demirtaş rüyası"na Gülen'in "Yorumu" tam da Kandilvari bir yorumdur. Geziciler bu gün "PKK"ya cansimiti gibi sarılıyor.
PKK ve DHKPC neyse; 1128 Hainde odur.Terör Şebekeleri Türkiye'ye karşı Silahlı şiddet uygularken, bunlar kalemleriyle terörü destekliyor.
1128 İmza aleni Terör Propagandası yaparken,Terörle Mücadeleyi karalayarak Türkiye'yi Batıya yalan ve iftira ile ispiyon ediyor.
Bildiri Sahipleri sözde aydınlar; ya çok saf;gerçekten bir şey bildikleri yok, ya da çok kurnaz ve çok hainler!
Sur,Cizre,Silopi de Devlet,PKK,DHKPC ve YPG nin en deneyimli militanlarıyla çatışıyor.Türkiye'ye karşı asimetrik savaş yürütülüyor.
Demirtaş'a sormak lazım;Madem Barış diyorsun ve Erdoğanı suçluyorsun;O kadar hendek,mühimmat,patlayıcıya 2 senedir neden karşı çıkmadınız?
Avustralya'nın Wales eyaletinin Müslüman milletvekili Faruqi ve eşinin, Los Angeles Havalimanı'nda sorgulanmasına Freedom House kör ve sağır
DİB da ki o "fetvacılar" soruşturmanın selameti için açığa alındı.Eh bu da iyidir.Yarım doktor insanı canından yarım imam dininden edermiş!
İfade Özgürlüğü Medeni Toplumlar içindir;Türkiye'de ki gibi azgın azınlığın köşe başlarını tuttuğu bir Ülkede taşları bağlamaya yarar ancak
Özgürlükleri istismar edenler, öncelikle demokrasi ve özgürlüklere darbe vurduklarını anlamak istemeyen,reklamcı bencillerdir.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bangladeş Dosyası